facebook tracking

Låt oss presentera Ali Dia, vår ansvarige säljare inom mobiltelefoni.  

Efter stor efterfrågan från våra kunder är vi glada att Ali Dia är en del av Candidator och levererar det bästa inom abonnemang, mobiltelefoner och service. Ali började på Candidator i augusti 2017 och har på kort tid kommit att fylla en viktig funktion när det gäller försäljning av abonnemang och mobiltelefoni hos oss.

- Jag är 26 år och har arbetat som säljare inom mobiltelefoni i många år, både mot privatkunder och företagskunder. Som ansvarig inom mobiltelefoni här på Candidator ligger fokus till en början på våra befintliga kunder. Vi vill nå ut med att vi nu erbjuder möjligheten att få all telefoni samlad på ett ställe, med en overkligt bra service. Jag kommer se över de mobilabonnemang och mobiltelefoner som våra befintliga kunder har i dagsläget, för att kunna ge förslag på bästa möjliga alternativ för deras behov, säger Ali Dia.  

I och med att Ali Dia startar igång vår avdelning för mobiltelefoni kan vi på Candidator ta ett större helhetsansvar. Vi arbetar oberoende av operatör för att kunna anpassa leveransen utefter kundens behov. Surfar du mycket och pratar lite? Pratar du mycket och surfar lite? Genom vårt samarbete med flera av de största operatörerna kan vi möta just ditt behov.  

- Jag brinner för att göra det där lilla extra och kommer alltid att finnas tillgänglig från början till slut, säger Ali Dia. Målet är att kunderna ska känna att Candidator är en overkligt bra leverantör, nu även inom mobiltelefoni.

Kontakta mig om du har frågor rörande mobiltelefoni eller undrar hur det är att vara medarbetare på Candidator.

ali.dia@candidator.se

+46 322 653689

Jobbar du redan på Candidator DGC?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@candidator.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor